SOUSTŘEDĚNÍ MLÁDEŽE–JEZDECKÁ ŠKOLA 2015

Bez názvu - 1 Svaz kartingu AČR připravil povinné soustředění a jezdeckou školu pro mladé a začínající závodníky v kartingu.

Soustředění je určeno pro jezdce ve věku od 6 do 14 let. Pro jezdce do 10-ti let a pro začínající jezdce do 15-ti let je soustředění povinné. Soustředění je určeno pro držitele a žadatele o licenci a je zdarma.

Soustředění bude probíhat na Autodromu Sosnová v neděli 19. dubna 2015 a registrace účastníků je od 8:00 do 9:00. Účastníci budou rozděleni do skupin dle věku a kartingové třídy a každá skupina bude mít vlastní program.  Kurz bude zaměřen především na teorii a praxi kartingových závodů s důrazem na bezpečnostní předpisy. Součástí také budou informace a praktické ukázky z tělesné přípravy závodníků včetně informací o stravování. Z toho důvodu je nutno, aby účastníci měli následující vybavení:

  • kompletní vybavení pro závodní jízdy na trati
  • sportovní oblečení pro fyzickou přípravu

Jednotlivé oblasti budou přednášet odborníci z Autoklubu ČR a z profesionálních týmů s dlouholetou praxí. Předpokládaný konec je cca 16:00. Stravování nebude účastníkům poskytnuto zdarma. Na sobotu 18. dubna je od 14:00 připravena pro účastníky zdarma možnost trénování.

Přihlášku a originální dokument najdete zde.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.